Dagen




Hej igen.

I dag har vi åkt runt i nedre delen av Sverige och tittat runt. Åkte förbi ullared en sväng För Tommy förstörde en sak som jag köpte där i Tisdags och han ville skaffa en ny till mig. Köpte en sån här bild som man klistrar på på baksidan av laptopen och han råkade sätta den fel så det fick bli en ny.

Vi va även nere i tylesand och tittade på vågorna. Det fanns så klart några tokar som badade. Klantiga jag gjorde det me. Skulle känna på vattnet och då kom det så klart en stor våg och sköljde mina convers. Ussh, får väl skylla mig själv antar jag.

Nu har vi gått runt i Halmstad och ätit på en väldigt trevlig uteservering.

I kväll överaskade mig Tomy att det blir bio. Harry Potter som jag har tjatat på honom i evigheter om att se och nu äntligen. Är en Harry Potter nörd.

Får även be om ursäkt om att jag har blivit en Twilight nörd. Mamma smsa om att min film hade komit i dag och jag så att mina böcker hade kommit till posten så jag ska be min kära far at hämta dom åt mig så jag kan hugga in när jag kommer hem på söndags kväll.
Tommy börjar ju jobba nästa vecka och jag har 2 veckor till så det ska bli en massa läsa ute i solen, förhoppningsvis.

Nu ska vi göra oss iordning för bion. I morgon blir det nog Danmark.

Pussar

090731

Hej på er.

Sitter nu på ett hotel i Halmstad.

Vi ska ut och gå nu så jag updaterar mer senare.
I kväll ska vi även gå på bio.

Kramar

Hunk


Robert Pettinson

Arg på mig själv.





Så klart kom inte mina böcker i dag så jag får vänta ända tills på Måndag (förhoppningsvis) att fortsätta läsa twilight serien.

Men jag blir så förbannad på mig själv. Självklart kunde jag inte låta bli att läsa på Wikedpedia om böckerna så nu vet jag ju vad som kommer att hända i fortsättningen. Blir både arg och nyfiken nu......

090730

Halloj.

I natt läste jag ut min bok. Om jag kunde drömma. Är helt förälskad i den och hoppas på att mina böcker kommer i dag som jag har beställt så jag kan fortsätta på serien. Men med min otur kommer dom väll i morgon när jag inte är hemma.
Har också tittat på Twilight filmen som jag egentligen inte skulle göra men kunde inte låta bli.

I morgon åker jag och Tommy till halmstad över helgen. Ska även åka över till Danmark.

Nu ska jag ut och titta om mina böcker har kommit.

Pussar

090729

Hallå.

Va som sagt i ullared hela dagen i går och köpte lite små grejer. Inget speciellt precis. Dom hade ju inte den ända saken jag va ute efter Twilight filmen, helt slut va den. Men min räddare i nöden heter Anton och jag fick filmen av honom i dag så jag ska se den i kväll igen.

Det blir dålig uppdatering eftersom jag är så inne i min bok nu. Jan inte lägga ifrån mig den. Fick slita mig så jag kunde uppdatera och läsa lite bloggar.

Nu sliter blicken mot boken så vi hörs.

Pussar

Om jag kunde drömma




Såg ju Twilight filmen i går och blev helt förälskad i den.
Va iväg ochköpte mig första boken i dag och har kommit en bra bit i den och det är som alla säger, den är fängslande. Tog och klickade hem resten av serien på en gång så jag har dom när denna bok tar slut.




I morgon ska jag som sagt till ullared och handla. Tycker det är kul att gå där.

090727

Hallå.

Gårdagen spenderade jag och min pojk tilsammans. Vi åkte i väg till hans mormor och åkte ut med hennes båt på sjön. Själv är jag livrädd för att åka båt men en sån liten går bra eftersom jag kan simma i land om något händer.
Vi åkte ut till en liten sten ö. Vi badade och fiskade. Hade jätte mysigt.
På kvällen hade vi hyrt två filmer som vi tittade igenom. Brudens bästa man. Den va ju en typisk film som man visste va som skulle hända i slutet. Sen hade vi Twiligt. Den va så underbart bra. Helt fantastisk. Nu måste jag köpa bökerna för om filmen va bra så måste ju bökerna vara bättre.

I dag ska jag vara inne klockan 1 på värkstan och fixa en sak på min bil och sen får vi se vart det bär av.

I morgon är det ullared som jag ska till med lite mer folk.
Vi hörs.

090726

God morgon.

Grill festen blev inte så sen i går. Regnet öste ner vid 9 och då gick de mästa av folket hem. Vi stog och hängde under ett tak men vid 11 tiden tröttnade vi och cyklade hem i regnet.

Nu ska jag och Tommy ut och gå med hunden. Jag har bestämt att jag ska ut på en lång promenad varje dag under min semester så nu ska vi ut och gå längst göta kanal.

Pussar

Pengar

Önska mig lycka till för nu ska jag ner och vinna pengar!

Pussar

090725

SEMESTER!!!!!!

I dag är det ----dagen i min ort. Lite marknad på dagen och sen fest på kvällen. Inget stort men man måste ju ner och kolla läget en gång om året. På kvällen brukade det vara kul. Alla i orten samlas och har skoj. Föra åre va det konstig. Dom bestämde att det skulle sluta klockan 22 så att pansionärerna kunde sova (?) och det sprang årdningsvakter överallt och tittade i ungdomarnas väskor så vi drog till ett annat ställe. Får se vad som händer i år.

Nu ska jag visst äta frukost säger T till mig.

Kramar

090724

Bara 3,5 timmar kvar av jobbet och sen är det SEMESTER som gäller.

I kväll ska vi till en öde ö (kanske inte öde men ändå) där en kompis bor. Det blir grillning med en massa mys.

Ska ta och dra till jobbet nu men först ska jag ut och äta lite körsbär, mums.

Pussar

?



Någon som vet vad som kommer att hända i Desperate Housewives?

Blött

Regnet det bara öser ner!

090723




Jaha då sitter man här igen.

Har kommit hem från jobbet och har ätit frukost med min underbara pojk.
Har ingen koll på vad vi ska göra idag mellan arbetspassen men hoppas på att det inte blir något jobbigt :) Ne men vi får se va han vill göra, han pratade något om bilen men det är inget för mig.

Ses

Gäsp




Sitter här och väntar på att Tommy ska komma hem från sin grej. Har inte gjort så mycket sen jag kommit hem från jobbet. Har tagit en skön dusch och sen latat mig.
Har ett sånt j*vla (förlåt) problem med örat. Får huvudvärk av att set tjuter så högt. Visst ni tycker säkert att jag är mesig och så men det är jobbit. Har haft detta i 5 månader nu så jag är rätt så less på det.

Bara 2 dagar kvar innan semestern.

Har inget bättre att skriva så vi hörs.

Kramar


090722




Den dåliga sömnen i natt beror på katter, mös och tjut i örat. ussh.

Veckan går mot sitt slut och semestern går mot sin början. jippi.

Ska umgås med T nu då vi hörs kanske i kväll efter jobbet.

Kramar

090721




Gud va det regnar ute!

I dag är det en piss dag. Regnet öser ner och mitt öra tjuter mer än någonsin. Har ju haft öroninflammation sen i poskas och nu håller jag på att bli tokig. Det skulle ju vara en sak om man kunde stoppa in en propp i örat men det blir ju inte tyst för det. aaaa, blir helt tokig alltså.

Tommy kommer hem i kväll efter att ha varit borta ett dygn. Vi får se vad vi hittar på.

Nu ska jag se om jag hittar katten ute i regnet.

Kramar

Aj





Har gjort något konstigt på jobbet för jag har jätte ont i ryggslutet (heter det så?). Går bra att sitta i soffan och slö titta på tv men när jag reser mig upp kan jag knappt gå dom första stegen. Hoppas det går över för i morgon är det jobb igen klockan 05.00.

Är ganska seg så jag tänkte fortsätta att slöa lite till nu så vi hörs senare.

Kramar

090720

Haha nu är jag inne på sista veckan innan semestern.

Tommy har  nu semester nu men kör lastbil för fullt eftersom det snart är dax för uppkörning.

Nu ska jag äta lite frukost tror jag.

Kramar

L.C




Gammal bild men sjukt snygg klänning.

Bad




Nu har vi bott i detta hus i snart ett år och jag har inte badat i vårat badkar på övervåningen. I dag bestämde jag mig för att göra det och det va super mysigt. Ska nu ta och köpa badskum och salt en nack kuddeoch lite doft ljus. Kommer att bli så mysigt då.

Nu är det kväll och den kommer inte bli så sen eftersom jag ska upp klockan 4 i morgon.

Pussar

O.C






Eftersom vädret är piss och jag inte har något bättre för mig tittar jag på O.C

090719






Hallå snyggingar.

Alltså så här länge har det inte gått utan att blogga förr. Jag har haft min underbara farmor här på besök i ett par dag så jag har spenderat min lediga tid med henne eftersom vi inte ses så ofta nu förtiden. Det har varit så mysigt att haft henne här när jag har kommit hem från jobbet och så. Nu ses vi om en månad då min bror fyller 20 år.

Tommy ringde från jobbet halv 9 och frågade om jag kunde gå upp och baka. VA? sa jag. Varför. Det va så att hans pappa skulle ha möte här klockan 11. Så är det när man har världens största altan att sita på.
Vi hade så klart inga ägg hemma så jag fick åka till affären 2 mil bort eftersom våran affär öppnar klockan 11. Så är det att bo i en liten by. Nu står chockladmuffinsarna i ugnen och gubbarna sitter på altanen och snackar en massa tråk.

Det regnar en massa så jag kan inte vara ute och hålla på med mina blommor. Regnet har vikt dom så jag skulle försöka att binda upp dom igen men inte i det här vädret tack.
Vet inte vad jag ska hitta på. Kanske äka till Axvall och titta på trav men jag är inte 100 intresserad av det så jag tror jag stanar hemma och har det bra.

1 vecka kvar att jobba och sen semester. Wiiihi

Pussar

090715

Hallå alla söta.

Sitter här och har precis ätit frukost. Jag har ett akvarium som väntar på mig att bli städat så det har jag att se fram emot nu. haha, jätte ul det ska bli. Nej men det är bara att byta vatten och göra ren pumpen. Sen ska jag plocka lite med disk och i sovrummet. I kväll kommer farmor och ska bo här tills på lördag så jag vill att det ska se bra ut i husset då.

Måste börja nu för jag ska till jobbet igen om några timmar.


Pussar

090714





Hallå alla glada.

Sitter här igen och ska snart iväg till jobet. Bara 2 veckor kvar och sen semester i 3 veckor. Hur skönt som helst. Har aldigt haft semester har typ jobbat nonstopp sen jag slutade skolan för 2 år sen så det ska bli så skönt.

Har massa för mig denna vecka så jag har kanske inte så mycket tid till att sitta här men jag kanske hinner titta in och säga att jag lever. Jo, det hinner jag så klart.

Ha en bra dag.

Kramar


Trött

Nu så kör jag och Tommy pizza och vänner säsong 3.

Pussar

090713

Hallå. Ser att jag ska till jobbet för typ 5 minuter sen så jag får skriva mer i kväll om jag hinner.

Pussar

090712




God morgon.

Är jätte trött för jag fick inte sova klart vilket jag lir väldigt grinig över.

I dag kommer min älskade farmor. Hon är helt underbar. Vi pratar minst 1 gång i veckan i telefon och ses inte så ofta eftersom hon bor 30 mil ifrån mig.
Hon är min favorit och jag är faovrit barnbarnet. Det är så att jag är första flickan på 40 år i släkten och första barnbarnet. Alltså jag är första efter henne, bara pojka imellan oss.
Så i dag kommer hon, åker til Göteborg tills på Onsdag och sen stannar hos mig tills på Lördag. Ska bli så kul fast jag jobbar :(

I kväll är dt även planeringsmöte för min del. Ska ut och äta middag med mina arbetsgivare och planera hur jag ska joba. Vi gör det varannan månad. Det som är bra med mitt jobb är att jag bestämmer först hur jag vill jobba och när jag vill vara ledig. Det är bra det.

Nu ska vi ut och cykla med hunden medans solen skiner och innan regnet kommer igen.

Ha en bra söndag.

Go kväll

  • Sitter här och tjatrar med vår vän.
  • Gäspar hela tiden för jag är trött som vanligt.
  • Skulle behöva sova nu.
  • Vi hörs i morgon.
  • Pussar.

Lady Gaga



Inga komentarer!

Brody Jenner



Alltid lika snygg!

PS2

Sitter och kör bilspel på PS2, skit kul. Har också kört Giutar Hero men blev trött i armen så nu körs det bil. Tommy kör nu. hehe.

Bara regn




Hallå alla gulliga läsare.

Nu har det regnat i en vecka och jag är ganska så trött på det nu. HUnden sover på altanen och katten inne i soffan. Själv har jag en massa tvätt och städning att ta hand om. Tommy klagar på att det behövs städas och han inte har några rena strumpor. Va bra säger jag, då hjälps vi åt så det går lite fortare. Han rymmer sin väg så här sitter jag ochdrar ut på det hela. Måste dra igång nu.

I går kväll tittade vi på film med vännerna. Vi hade i alla fall tur med vädret 2. Kan ju inte påstå att det va världens bästa film men jag somnad inte fasst jag va jätte trött.

I kväll kommer en annan kompis som det va ett bra tag sen man såg. Det ska bli trevligt.

I morgon kommer farmor och på kvällen är det planeringsmöte. Middag med arbetsgivarna.

Nee, tvätten kallar.

090711





Hinner inte skriva något nu så jag lämnar er en bild från min fovorit serie.

Pussar

090710






I dag är det en mycket bättre dag. Är inte arg längre.

Va som sagt i Göteborg i går och shoppade lite. Det blev en hod på rea från Bik bok. Ett par baggy jans från Vero Moda som jag blev helt kär i när jag såg dom. Tommy som inte skulle ha något köpte hod, jeans, skärp och converse. Har inte tid att visa kläderna nu så jag gör det sen.

Ska till jobbet om en timme nu och jag har annat att göra så vi hörs.

Pussar

Arg.

Är så jävla arg så jag tänker inte sitta här och berätta om min dag som blivit förstörd.

Kvällen



Go kväll.


Nu i kväll har vi varit på marknaden. Va inget speciellt att se. Träffade chefen och föredetta klassföreständaren. Trevligt.
Kvällen nu vet jag inte va som händer. Tommy är nte hemma men bör komma snart.

Ska ju till Göteborg i morgon så vi hörs efter det.

Kramar

090708




God morgon alla glada.

Satt uppe aldeles för läng i går för attt sedan gå upp klockan 5. Fastnade vi tv4 som sände Michael Jacsons minnesstund. Man blev helt rörd. När hans dotter gick upp i slutet och sa att hon älskade honom och grät började även mina tårar att spruta. Så himla starkt av henne att klara av det. Efter det va det ju konserten som jag tittade lite på.

I dag är det strålande sol och nästan 20 grader ute. Vi ska nog försöka oss på att gå på riddarveckan i dag. Den är ju snart slut.

Nu orkar jah inte sitta här mer så vi hörs!

090707




God förmiddag.

Sitter här med katten i knät som far runt efter flugor.
Har varit på jobbet nu på morgon och ska dit i eftermiddag igen. Arbetsgivaren har åkt bort så nu är det jag som är bossen ett tag. Ockej tills i morgon men i alla fall. Har varit chef förut och det är alltid kul men ändå ett stort ansvar. Tänk att om något händer i natt är det mig dom ringer så får jag pallra mig dit om deninte kan vänta tills morgonen. Nu får vi hoppas att inget händer.

Ska göra mig en maka nu och sen krypa ner under en filt och se på tv. Regnet öser ner.

Kramar

Vatten





Äntligen har jag fått tillbaka vattnet. Tommy och pappa har hållt på med något med vattnet så jag har inte kunnat duscha eller gå på toa och spola. Men nu har jag fått min dusch.
Sitter här med pjamasen och funderar på vad jag ska göra. Är trött eftersom jag gick upp klockan 4 och ska upp klockan 5 i morgon. Men det blir nog lite tv under en filt och lyssna på regnet utanför.

Ha en underbar kväll.

To work




Ska snart tillbaka till jobbet. Har tryckt i mig ett par huvudvärkstabletter för jag har världens värk. Hoppas det är en lätt så den går över fort.

Ingen riddarvecka blev det eftersom dom va lata och öppnade 12 och det hinner man inte om man ska jobba igen. Men men vi får se om man hinner någon kväll och om det inte regnar.

Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet.

Kramar

090706




Hallå.

Ny vecka. Ledig på Torsdag då jag drar till Göteborg. Vat inte va vi ska göra där men något hittar man alltid på.

Ska äta frukost nu och sen åka och titta lite på riddarveckan. Inget för mig men det är ju typ tradition att gå där varje år och kolla läget.

Pussar

O.C




Har suttit och bölat åt säsongsavslutningen av säsong 1. Fattar inte, har sett den typ 100 gånger och vet hur allt går och ändå så gråter man bara som den.

Men men, vädret är piss och jag ska börja med maten nu.

Kramar

090705




God morgon!

Festivalen i går va grymt bra. Mycket bra musik och bra folk. Efter 22 blev det för mycket folk inne på ölavdelningen. Gick ju inte att stå någonstans utan att bli omkullputtad. Över 20000 personer. Träffade enhel del från högstadiet och så. Tittade på EMD och Sahara Hotnights vilket va bra.
Har ni inte förstått så älskar jag skor. Har massor med högklackat som inte används lika mycket som förr. Tommy tyckte jag skulle ta ett par röda som jag har och det fick det bli. Dom med högst klack också. Eftersom det va ett tag sen jag gick i klackar hade jag ont i fötterna ganska snabt och inte mycket sittplatser fanns det heller. När vi stod och tittade på banden gick min ena klack av, alltså den lilla nerill. Fick gå utan skor sen för jag ville inte slita utt klacken mer.. Men som tur va så va det precis innan vi skulle hem.


I dag ska vi iväg till min arbetskamrat och fika lite mitt på dagen innan Tommy ska tillbaka till jobbet. Annars händer det inte så mycket mer.

Ha en bra dag.

hallå

Drar till festivalen nu...

festival

I kväll kommer tydligen dom här banden till festivalen.


19.00 EMD
21.00 Sahara Hotnights
22.00 Johnny kask
23.00 Beach Boys
m.fl.

Hoppas det blir bra och inget regn.

Sådär





Sådär, nu får min blogg se ut så här ett tag. Hoppas det duger. Bilder på mina två älsklingar Zack och Gustaf.

I dag har vi varit hos Tommys mormor. Vi köpte med oss mat och lagade det där och det va jätte mysigt.
Tommy har nu åkt till jobbet igen och i kväll åker vi till festivalen. Tror e.m.d skulle vara där i kväll men jag är inte så mycket för pojkband.

Nu ska jag vara hemma själv ett tag och har ingen aning om va jag ska hitta på.

Kramar

090704





Hallå.

Sitter här med min design och blir tokig. Den får vara som den är nu. Kommer att fixa den senare när jag har lust och ork. Färgen är på tok för fel och sen är det lite mer som ska fixas.

Vi åkte aldrig till festivaeln i går för et började regna så vi hoppas på bättre väger i kväll, det är även det sista kvälen så det kanske blir roligare då.

Ska nog gå upp ur min stora sköna säng nu, hör att det regnar ute men jag har ändå inget planerat så mig kvittar det.

Kramar

...

Hallå.

Vi har inte bestämt oss om vi ska åka i kväll eller inte för det ser ut som regn och åska på väg....

Uppdaterar senare.

090703




Hallå snyggingar.

Äntligen fick jag mina madrasser i går så i natt sov jag som en prinsessa utan ärta. hehe, nej men jag sov jätte bra och ville inte gå upp när klockan ringde klockan 5. Kändes skit stort med 40 cm extra.

I kväll drar jag och Tommy kanske till festivalen. Inga bra band men det finns nog en massa roligt folk där. Tommy ska jobba i morgon så vi får se va vi gör.

Har ringt till NIX nu och spärrat mitt nummer mot försäljare. Hoppas det hjälper för det är fan 1 om dagen som ringer till mig, Ibland fler om dan och det är inte så roligt.

Nu ska jag göra annat innan jobbet igen.

Kramar

090702





Hallå alla i värmen.
 
I dag är det en sådan dag då allt går åt helvete. Jobbet gick inte som det skulle. Man ska inte mixa lite sömn med stress. Hade så bråttom hem för jag hade så mycket att göra. Va på jobbet en kvart tidigare än va jag ska, 04.45. Kommer hem och då ringer pappa och säger att vi inte hinner göra det vi skulle göra och att han får fixa det i eftermiddag när jag är på jobbet. Suck! Aja, då fick jag tid till allt annat jag skulle göra, Vända upp och ner på huset eftersom jag skulle hitta en sak. Klart på en timme. Sen har jag stått i solen och städat + tvättat bilen. Varmt va det.
Men nu fick jag ju lite tid till att sitta här innan jag ska tillbaka till nästa arbetspass som kommer att var 4.5 timmar av svettning.
Hoppas kvällen blir bättre.

Så klart så kom ju inte sängarna i går...... Hoppas på att få hem dom i dag.

Vi hörs. Kramar

Varför?

Varför är dammsugarpåsar så jävla dyra för?

I min trädgård







090701




Godmorgon!

Eftersom jag är ledig i dag så har jagtagit mig en skön sovmorgon. Sov inte så bra i natt eftersom det va så varmt inne. När jag väl är ledig så brukar jag sova så länge som jag jobbar. Tänk va mycket man kan hinna medans man sover eller tänk va lite man hinner bara för att man sover.

I dag är det lite kyligare ute, ändast 23 grader men jag tror att det går upp. Det skulle ju bli regn och åska i går så vi får väl se om det kommer i dag i stället. Det kan ju vara behövligt.

Så klart så va det ingen som ringde om att våra madrasser hade kommit i går så vi får hoppas på att dom kommer i dag. Är lite putt på företaget eftersom dom sa 1 till 2 veckor. Nu har det gått 2,5 veckor. Sen när vi frågade skulle dom komma i går och gjorde dom det? Nej det gjorde dom inte.

Ska försöka städa huset lite nu medans det inte är så varmt.

Kramar

RSS 2.0