Gina Tricot

Lite shopping blev det för min del i dag. Köpte en T-shirt, jeansleggigns, en cardigan och ett långt linne.. Vissar kanske senare när jag har ork och lust.

Pussar

091029

God morgon

Jag är uppe med tuppen på min lediga dag, inte likt mig.

Idag har jag som sagt fullt upp hela dagen och ska snart åka till det första på dagordningen. Jag hoppas att jag hinner med en lite shopping också.

Kramar






091028

Hallo!

Här är allt okej. Jag har suttit på sjukhuset hela dagen eftersom Tommy har opererat sitt knä, minisken. Nu kommer han att vara hemma i 3 månader, hur ska jag stå ut??? Haha, jag klarar mig.

Sitter och nätshoppar lite, vilket jag aldrig brukar göra. Jag har klickat hem dom här två söta sakerna från www.cocoo.se


 


Nu ska jag titta runt lite mer.

Kramar

Förhandsvisning av New moon



Snacka om att jag är lycklig!!!!

Jag har ju inte varit så mycket på internett på senaste tiden och nu kollade jag in Rob Pattinsons sida och såg att man kunde gå på Twilight kväll i dom större städerna på bio. Man får se Twilight och sen efter midnatt visas new moon.

Natten 19-20/11 drar jag och Tommy (efter protester från han) till Stockholm, Kista och tittar på det. Valde Stockholm eftersom det är en stor stad och eftersom jag bor i en liten stad, och Kista eftersom min farmor bor där.
4 timmar och 30 minuter håller det på och sen ska vi hem eftersom Tommy ska jobba, jag med men jag får fjäska så jag får börja 14,30 istället får 06.00. Det tar ju ca 3 timmar hem.....

Jag är så glad, Tur att det fanns biljätter kvar och nu slipper jag sitta och passa för premieren hemma.

PUSSAR

091025

Hallå igen.

Jag vet, det va ju inte precis i går som jag bloggade men det har varit så mycket nu så jag har inte hunnit eller haft ork.
Jag har tagit på mig så mycket jobb så det har ungefär blivigt 14 timmars arbete varje dag vilket har gjort att jag bara har jobbat och sovit. Nu är det typ slut på det och jag kommer att gå tillbacka till mina vanliga tider.

Det har somsagt inte hänt så mycket den senaste månaden för mig men nu hade jag tänkt att komma igång att blogga igen.

I dag har jag mest tagit det lungt, Tommy är och jobbar igen och jag sitter och läser Twilight på engelska.

Vi hörs serare. Kramar

RSS 2.0