Smycken

Nya smycken kom på posten i dag från Cocoo.se och bagsandfashion.com

  

Halsband och örhängen från www.bagsandfashion.com
Armband från www.cocoo.se

Kram


091122

Hallå bloggen, det va inte i går.

Kursen gick super bra och jag är jätte nöjd med att jag lyckades, New moon premiären va fantastisk. Jag va ju uppe i Stockholm och tittade på den när den började kl 12 på natten den 20,de. ÅÅÅ, vill se den igen.

I går va vi ute med ett härligt gäng, mycket skratt och dans, sjukt kul, det får vi göra om igen.

Idag va jag shopping sugen men orkade inte åka iväg så jag tog nätet. Inhandlade 2 tröjor från Kan Dee www.kandeeshopp.se och 2 tröjor från HM www.hm.se . Så det blev lite smått och gått, nu tänkte jag titta lite på smycken.

Kramar

091115

Hallå.

I dag har det inte hänt så mycket. Har precis ätit grillad kyckling med potatissallad och tittat på en film. Snart är det dags för One tree hill och Gossip girl.

Love Zandrah

Shopping från internet

Hallå igen.

Nu är jag hemma från jobbet. Jag har käkat lite tacos och tittat lite på tv.
Jag ska ju visa er mina senaste inköp!



kandeeshop.se - 219 kr




hm.se - 199 kr

Det blev visst lite konstig färg på bilderna, jag har nån konstig färg på lampan i gaderoben.

Nu ska jag göra något annan. Kramar


091114

Hallå Bloggen!

Just nu sitter jag på jobbet och relaxar! Haha. I vanliga fall brukar jag ha fullt upp nu vid den här tiden men nu har jag inte mycket att göra förutom att titta så allt går rätt till. Det är så att det är elever som har förmanstur här på skolan.

Annars händer det inte så mycket, jag ska iväg på kurs närsta vecka så jag är borta Tisdag till Torsdag, sjukt kul ska det bli.
På Torsdag natt ska jag ju se New Monn! Jippi!!!!! Det blir lite tricksigt att komma dit pga kursen men jag har lösta det. Kursen slutar vid 16 i Linköping, hämtar Tommy i Örebro som kommer med tåget vid 19 och sedan ska vi va i Stockholm kl 21 För att först se Twilight och sen New moon! Det ska bli så kul, jag har aldrig varit på en premiär av en film förr.

Och till sist.

All my love to Kan dee for my new T-shirt. Jag älskar värkligen hennes tecknande. Kolla in på www.kandeeshop.se helt fantastiskt. Ska visa tröjan sen när jag kommer hem och kan ta bild på den.

Nu ska jag kolla läget igen.
Pussar

091111

Hallå.

Sitter och tittar på Betty nu på kanal 5. Tänkte bara tala om att jag har varit ledig i dag och varit och klippt mig. Klippte upp en massa och kortare, nu har jag till axlarna. Frisören lockade även mitt hår och så här lockig har jag aldrig varit.

Kunde inte hålla mig och beställde en ny tröja från Kan Dee igen, älskar hennes tröjor, hon e så j*vla duktig.

Nu ska jag gå tillbacka till tvn.
Pussar

Dagens

Det blev inget bra foto eftersom jag fick ta hallspegeln, den stora i sovrummet blev för mörk.




Tröja - Kan dee
Linne - Gina Tricot
Leggins - Gina Tricot
Armband - Cocoo.se



091103

Hallå

Idag gör jag inte så mycket, sitter och tittar runt lite på kläder här på internett, är sugen på en till tröja fårn kan dee men kan inte bestämma mig för vilken. Jag har min nya på mig nu och älskar den, tyvärr är den lite stor i armarna men det kan man vika upp snyggt eller hasa upp.
Tittar på sidor där Foki köper sina kläder eftersom jag gillar hennes stil.

Nu ska jag titta runt lite till.

Vi hörs.

Ja du,

Jag orkar typ inte blogga men gör ett litet inlägg i alla fall.

Fick hem min nya tröja från Kan Dee i dag, älskar den, min första från henne, jag har spanat in tröjor dör länge men aldrig kommitför mig att köpa någon men nu har jag gjort det.

Nu ska jag ta in hunden och göra det han älskar (!) duscha honom.




Eftersom jag är för lat för att gå upp till min gaderob och ta kort på min nya tröja så tog jag bilden från kandeeshop.se.


Sofia. Va roligt då kan vi båda ha dom när vi träffas i slutet av November.

Sov gott! 

 


091102

God morgon.

Så i dag fungerar blogg.se. I går va det super segt så jag får då ta allt i dag istället.

Jag har nu kommit hem efter mitt första jobbpass för dagen och börjar vid halv 3 igen.
I Lördags va jog och shoppade en massa långa linnen och svarta jeansleggins igen. Jag har shoppat alldeles för mycket denna månad, är inne i en sådan period nu, men har man 2 jobb och jobbar 200 timmar i månaden så måste man ju spendera pengarna på något :)
I går va vi till Baohouse (eller hur det stavas) och köpte en ny ytterlampa eftersom våran ena är kapput och en ny dusch hantag med allt, alltså den man hänger upp den på och så, allt utom blandaren.
Köpte mig även en ny jacka som passar till mina leggins och långa linnen.



Jacka - Cubus 499 kr
Halsduk - vet ej

Kramar

RSS 2.0