090928

Jag ska snart iväg till jobbet för veckans första slit. Hinner inte blogga mycket så vi ses senare!

One Tree Hill

hej.

har nyss tittat på OTH och jag måste ju ha missat ett avsnitt, började det förra söndagen, tycker att jag har hållt koll länge så jag inte skulle missa säsongsstarten... humm, men jag tycker inte alls serien är bra längre, kommer nog sluta titta efter att säsong 6 är slut. Jag tycker det va mycket bättre i början, har säsong 1 hemma, kanske ska titta på den snart, men först får de bli Gossip Girl 2 eftersom jag beställde hem den i dag.

Nu ska jag snart käka och i morgon ska jag äntligen till sjukhuset, jippi.

Kramar

Tillbaka

Hej igen.

Har nu kommit hem efter lite shoping. Hittade en snygg långarmad t-shirt som fanns i alla möjliga färger. Jag köpte svart, rosa och marinblå. Suppersnygga.

Nu får jag se va jag ska hitta på. Jag köpte även grillad kyckling så det blir det till middag med potatis sallad och fetaost, mums. Men det blir inte förns efter OTH och Tommy har jobbat klart så nu har jag 3 timmar att slå ihjäl.

Kram

090927

God morgon.

Jag har precis kommit hem från en promenad på 1,5 h med hunden, riktigt skönt va det och med Twilight soundtracket i öronen.

Jag funderar på vad jag ska göra med dagen och kanske blir det lite shoping, det va länge sen. Jag såg att mina 2 löner hade kommit in så kanske.

Ses senare. I dag börjar OTH igen.

Underbar



Börjar dagen med denna underbara bild på Rob Pattinson!


Paramore








Jag har precis skaffat mig Paramores nya skiva, Brand new eyes. En helt fantastisk skiva, passar mig utmärkt.
Det brukar ta mig ett tag innan jag gillar nya skivor men denna fastnade jag för på en gång. Första låten och sen va jag fast. Hittade dom ju så klart i Twilight filmen.

Lyssna vet ja, skit bra musik!


090926

Hallå på er.

I dag har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lungt.
Jag Har precis tittat klart på Twilight nu för 10 gången och siter och säger alla repliker, snacka om att jag är störd. Nu lyssnar jag på Rob Pattinsons musik, underbar.

Jag ska snart fixa mat till mig och Tommy innan vi ska iväg.

Ses

Fredag! + mitt jobb!



Äntligen är det fredag och jag blir ledig efter flera veckors jobb. Nästa vecka kommer bli den sista veckan jag jobbar dubbelt (14 timmar) men man vet ju aldrig om jag kommer att fortsätta med det. Jag har det så roligt på skolan och vara instruktör till mina elever.

I dag har jag fått mig en rejäl smäll på på handen igen så jag har förfärligt ont i den. Förra veckan va det en ko som ställde sig på min hand och jag kan säga att det inte är skönt att ha en 800 kg klump på handen, som tur va fick jag bara ett blåmärke. I dag va det en annan ko som smälde upp huvudet med handen i mellen i ett gärnrör och nu är min hand dubbelt så stor men jag börjar kunna använda den igen.

Jag har kanske inte berättat va jag jobber med men jag är djurskötare och mjölkar kor. Detta är något jag älskar att göra och har gjort i ett par år nu. Jag har 2 gårdar jag tar hand om och jobbar även på Naturbruksgymnasiet sötåsen emellan åt.

Det kanske inte är alla som förstår sig på mitt jobb och intresse men jag älskar det, att alltid få röra på sig och inte sitta på ett kontor tillexempel. Okej jag kanse inte alltid gillar att gå upp klockan 4 men man hinner med en massa på dagen då.





Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova lite..

God natt

Jobb

Hallå.

Nu va det en evighet sen jag satt här men jag har inte direkt någon ork efter att jobbat 14 timmar om dagen. Och jag tror inte att mitt jobb är så intresant för er som det är för mig. Det händer inte så mycket mer för mig när jag jobbar. Nästa månad kommer allt att bli som vanligt igen. Jag ska snart åter till jobbet igen så jag måsete åka igen, jag tänkte bara tala om att jag lever.

Kramar


090913






Go kväll.

I dag har jag börjat att läsa Twilight på engelska, det tar lite tid för mig att läsa engeska men jag kan ju språket.

Just nu sitter jag och tittar på nya new moon trailern här www.robertpattinson.blogg.se Jag kan inte sluta att titta på den.

I natt är det VMA på MTV som börjar klockan 02.00. Jag ska jobba i morgon men kommer vara uppe och titta på det. Eftersom man ska få se en ny trailer från New moon. Vet inte om det är denna jag har sett eller inte men ska i alla fall upp och se på det. Ska nog försöka sova lite innan eftersom jag ska jobba i morgon, jag får se om jag får någon timme sömn innan jag ska till jobbet.

Nu ska vi ta och äta, kyckling sallad blir det för min del.

Kramar


090912

Hallå.


I dag har jag bara tagit det lungt och vilat efter den hektiska veckan. Sov 12 timmar i natt efter att bara ha sovit typ 5 timmar om natten hela veckan. Ska se va jag ska hitta på nu.

Men men vi ses

Alice!




090911

Hallå.

Nu har jag jobbat 14 timmar om dagen hela veckan så jag känner mig rått så trött nu. Vi ska åka in till stan för en god middag och sen ska det sovas.

Kramar

Jobb

Förlåt men jag har ingen ork och hinner inte blogga nu när jag jobbar 14 timmar om dygnet.
Ska till mamma nu för hon fyller år och sen ska jag lägga mig för att gå upp 4 i morgon igen.

Kramar

Kväll igen

Hallå.

Tommy står just nu vid spisen och lagar köttfärsås med spagetti (min ängel)
Vi ska äta och titta lite på vänner som vi brukar göra på kvällen när vi båda är trött efter jobbet.
Det blir en tidig kväll för min del eftersom jag ska upp vid 4 igen. Ska faktist upp klockan 4 hela veckan (puh.)


Ha en bra kväll och god natt så småningom.

090907

Hejsan hallå.

Sitter här och ska snart iväg till jobbet igen. I dag jobbar jag bara 9 timmar. Tisdag till Fredag blir det jobb mellan 05.00 - 18.30. Har två jobb jag ska klara av under dagarna men jag kan ju vara lycklig att jag får en timme lunch..

Nu ska jag plocka iordning på lite disk och sen lämna vovven.

Kramar

090905

Hej.

Jag har jobbat idag och råkade ut för en olycka nu på slutet.
Jag blev klämd och har as ont i ryggen. Klämde nedre delen och fick tydligen alla närver till högerbenet i klämm så jag tappade känseln helt. Fick stå och hoppa av smärta på vänster ben tills känseln kom tillback och nu har jag en jävla kramp i hela benet. Ligger här i soffan och stönar av smärta.... aj!

I går körde Tommy sönder min bil :( avgassystemet gick av så nu låter den som en traktor (värre) Jag får delar på tisdag så jag får låna pappas pickup ett tag.

Tommy håller på och fixar tacos och hanns mamma kommer över och ska äta med oss så jag ska nog halta mig iväg och hjälpa till. Tommy säger att jag går som en gammal tant.

Kramar

090903








Hallå.

Har varit på möte i dag på mitt andra jobb och planerat hur jag ska jobba extra denna månad. Blev en massa jobb så jag kommer att jobba 200 timmar denna månad, kommer att bli både jobbigt och kul. Jag kommer då att jobba på min båsa jobb alltså köra 05.00 - 14.30 på ena jobbet och åka direkt till mitt andra för att köra 14.30 - 18.30. Finns inte så mycket att säga förutom money money!!!!!

Ska fixa lite kyckling till middag nu.

Kramar


300 st

Har nu bloggat 300 gånger.

Har precis kommit hem och ska titta på true blood snart innan duschen och sängen.

God natt


Kvällen

Så det blev inget möte i kväll så jag får hitta på något annat. Ska ta och titta på True Blood i kväll igen, kan inte låta bli. Nu Tittar jag och Tommy på någon sjuk film, nån tonårsfilm. Helt dålig för fan.....

Kramar


Mmmm,




090902

Hejsan bloggen.

Jag va så inne i min Twilight diskution i går att jag glömde tala om att jag klippte mig och färgade håret i går. Jag har alltid varit blond med rött i. Det har blivit mer rött den senaste tiden. Jag tänkte att jag skulle tästa brunt och det har jag gjort. Det blev tyvärr fel färg, köpte ljus guldmahognebrun och tyckte det blev för mycket rött. Jag ville börja med ljus brunt eftersom jag inte visste om jag passade i mörkt hår och det blev bra. Passar i mörkt så nästa gång blir det mörkbrunt.

Jag ska snart tillbaka till jobbet igen och har brottom hem eftersom jag har ett viktigt möte i kväll.

Nu måste jag gå. Ha det bäst!

090901

Ny månad och jag har klarat mig utan godis i 1 månad - stålt över mig.

Hallå.

Har inte haft tid att bloga för jag har haft så mycket att göra.
I går va vi på sjukhuset inför Tommys operation och sen hade vi en massa annat att göra.
Jag blev så lycklig för jag fick min Twilight saga i går. Alla böckerna på engelska som jag ska börja läsa så fort jag är klar med dom på svenska igen. Har redan läst lite ur dom eftersom jag inte kunde låta bli och det är ju helt anorlunda text. Ska bli kul och se hur lång tid det tar att läsa eftersom jag är ganska kass på att läsa engelska.
Hade även beställt hem Twilight notbook. Hur dom gjorde filmen och det är kul att läsa. New moon notbokk finns att köpa i USA men jag ska nog vänta tills jag har sett filmen.

Nu ska jag nog lägga mig och läsa eftersom jag ska upp vid 5 i morgon.

Kramar

RSS 2.0