31 December 2009

Jaha då har detta år snart tagit slut. Måste få säga att det har varit ett bra år. Bra musik, bra filmer, bra väder och bra med jobb....

Lady Gaga är på hög volym på tvn. Jag köte mig ett ljudsystem i mellandagarna så nu har jag äntligen bra ljud, Dom kör top 150 på MTV. Tycket Gaga är as grym.

Nu tillbaka till året 2009. Vad har hänt, humm.

Jag upptäckte så klart Twilight, jag vet, allt detta tjat om det men jag älskar fortfarande böckerna. Jag va upp till Stockholm och såg premiären av New Moon på natten och det va stort för mig. Sen har jag ju tittat på den flera gången på bio, och läst böckerna många gånger.

Jag har tagit mig i kragen och sluatat och äta onyttigt, godis, chipps, onyttig mat. Tack vare det har jag gått ner 15 kg. Folk säger att jag försvinner men jag vet inte, visst det syns på kläderna. Jag köper nya kläder och sen kan jag inte ha dom för att dom är för stora. Så det är kul. Men oj va mycket kläder jag har köpt på sistonde. det är så roligt med nya kläder.

Jag har jobbat så mycket som jag själv inte trodde att jag skulle palla med. 200 h på en månad, det va tufft men kul, nu jobbar jag typ heltid fast jag bara har halvtid på mitt jobb, jag har ju ett extra också.

Jag har gått en kurs som jag har velat i så många år men har väntat på att jag skulle hitta någon som kunnde betala den till mig. Nu gjorde jag det och gick Djurägarseminkurs. Så nu får jag seminera kor. DEt är något som är väldigt roligt och det ska bli kul sen när jag får min första kalv. För er som inte förstår så gör jag korna dräktiga (förhoppningsvis)

Nästa år då, 2010....

Det jag mest länktar till är ju resan jag och Tommy ska göra. Vi drar till Canada och New York i 2 veckor i mars, Berättar mer sen.

Jag fyller 23, men vad är det att fira?

Sen får vi se vad som händer.

Nu ska jag fira Nyår med min familj och Tommys familj. Grattis Pappa och Sandra i morgon.

ALL MY LOVE ZANDRAH!!


Twilight

http://www.thetwilightsaga.se/quiz


091206

Yees, va och såg New moon i går igen, lika bra som första gången.

Nu ska jag visst äta frukost.

Kram

Fredag

Äntligen är det helg och jag har längtat efter lite ledighet, det va ett tag sen, eller nej det va i helgen men det ska bli skönt i alla fall.
I morgon drar jag på bio och ser New Moon igen, kan inte hålla mig :) jag tar med mig Marie.
Sen så hade jag tänkt mig att baka jul kakor i morgan, lussebullar, pepparkakor och kanske något mer. Tänkte även att vi skulle ut och titta efter en julgran, det är bra när sambon äger skog.

Just nu kör jag med en ny oversize t-shirt från Kan Dee, jätte snygg och mysig.



www.kandeeshop.se - 239 kr


Nu ska jag surfa runt lite mer.

Kramar

091202

Hallå.

I dag har jobbar mellan 05.00 och 15.00, en normal dag alltså.

Sitter och lyssnar på New moon soundtrack som jag fick i brevlådan i dag.

Ses

RSS 2.0