Okej

One Tree Hill:

P och L fick reda på att P kan dö om hon föder barnet. L vägrar för han vill ju ha kvar P i livet men P är envis och vet att hon kommer att överleva så dom bestämmer för att behålla barnet. Vet att det bara är tv men funderade på om man själv skulle vilja gå igenom det, vet inte än va jag skulle göra.
H och N firade 7 år som gifta. Dom är ju bara för söta ihop, ett super par som visar att det går att vara ihop från ungdomen som jag och Tommy. Visst vi e inte gifta men varit ihop i 8 år och förlovade i 1,5 år.
B vet inte vad hon vill, om hon kan älska J eller inte. stakarn. Det kan inte vara lätt.
M vill älska M igen men hon tillåter inte honom för att hon hade sex tillsammans med O, synd för dom är söta ihop.
Lilla J är ju lika underbar som vanligt.

Gossip Girl:

B har lindat sina smala fingrar om N igen precis som i böckerna men som man har lärt sig av serien så kommer dom väl inte vara tillsammans så länge till tyvärr. Tycker att dom är så himla söta tillsammans. Hoppas de holler lite längre denna gång.
S årdnade ett fint party för J som fyller 16 år.  J ville bara ha sin familj och spela spel men hon blev ju så klart sur och tippsade GG och alla småbarn kom och förstörde festen, där fick hon sin hämd. S därimot tycker hon har blivit tråkig så hon drar till Spanien med P. Tycker inte hon ska bli som förr.
D får inte pengar för Yele men pappa R kommer att fixa det på något sätt. Han ringde visst till sin "döda" halv bror, hur kommer det gå med det?
L och R funderade på att flytta ihop men ångrade sig.
V startade en affär med C som alla andra har gjort någon gång, ja du hur kommer det att gå.

Ett litet inlägg om va som hände i veckans pogram och mina komentarer

ZANDRAH


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0