090801

Augusti.
- 10 år
- Bror 20 år
- T´s syster 19 år
- Semester slut




I dag har vi varit över till Danmark och irat runt.
Tyckte det inte va så mycket speciellt att se igentligen bara en massa gärden. Tommy va så klart överlycklig eftersom han ville titta på tröskor.
Vi va nere vid en hamn och gick lite men sen har vi bara åkt hela dagen. Startade klockan 9 i morses och kom hem för en stunde sen.
När vi töttnade på konstiga Danmark (folk kan inte köra bil där) Va vi ner till Malmö och tittade lite. Första gången för mig faktist. Va ut till den där konstiga skruv tornet som jag tror det är lägenheter i, skulle parkera och gå en sväng men man va tvungen att ha p-skiva och de hade ju inte vi turister så vi åkte vår väg.
Va i Lund och åt och där va folket helt konstigt. Vinglade och hade sig, gick på oss och allt möjligt. hummm, tack för att man bor på ett normalt ställe hemma.




Här på bilden är våran fina utsikt från hottelfönstret. Det negativa är att vi bor på bottenvåningen intill en gångväg med en massa folk. Bor också mitt i centrum men alla barer överallt omkring så det är ett väldans liv. Vaknade 3 i natt av att någon stod och skrek utanför fönstret i en halv timme. Snacka om att det är skönta att bo ute i skogen.

Nu ska vi titta vilken väg vi ska åka hem i morgon och sen får vi se va vi hittar på i kväll.

Kramar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0